Brandstoffen

Naast het leveren van mazout hebben we ook heel wat andere brandstoffen ter beschikking. Ter plaatse tanken of geleverd op uw adres, de keuze is aan u! 

 

Esso Gasolie Optiplus

Onze Optiplus Gasolie is de nieuwste generatie van mazout. Deze standaard en meest gekozen mazout heeft een betere verbranding en een opvallend minder verbruik. Dit maakt hem op lange termijn niet enkel goedkoper, maar ook beter voor uw installaties en voor ons milieu. Esso Optiplus is laagzwavelig en uitermate geschikt voor de nieuwe generatie branders en condensatieketels. 

 

Esso Gasolie

Ook hier spreken we over een laagzwavelige gasolie. Deze mazout is geschikt voor alle doeleinden, van verwarming tot industriële toepassingen. Natuurlijk is Esso Gasolie ook uitermate toepasbaar voor machines, motoren en landbouwdoeleinden. 

 

Esso Diesel

Onze Synergy Diesel is van hoge kwaliteit en overstijgt ruim de Belgische kwaliteitsnormen. Hij helpt bij het reinigen en verwijderen van bezinksels, wat weer helpt om beter voor uw motor te zorgen, uitstoot te verminderen en u zuiniger te laten rijden. Onze Synergy Supreme+ Diesel heeft twee keer zoveel reinigend additief als onze normale diesel, wat helpt om de motor grondiger te reinigen. En hoe schoner de motor is, hoe meer vermogen u krijgt en hoe zuiniger u rijdt.

 

Esso Benzine Europlus 95 (E10)

Euro 95-E10 benzine is een loodvrije benzine die een maximum van 10% ethanol kan bevatten. Onze Synergy Euro benzine helpt bij het reinigen en verwijderen van deze bezinksels, wat weer helpt om beter voor uw motor te zorgen, uitstoot te verminderen en zuiniger te rijden.

 

Esso Benzine Super 98 (E5)

Onze Synergy Supreme+ (98 octaan) heeft een meer reinigende kracht dan onze Euro benzine, welke de wrijving in de motor vermindert. Dit helpt de slijtage te verminderen en de bewegende delen efficiënter te laten werken. Zo zorgt u beter voor uw motor en zal die beter presteren.

 

AdBlue

AdBlue is een vloeistof die nodig is bij nieuwe generaties dieselmotoren om de emissienormen te behalen. 

 

Petroleum Type C

Petroleum type C wordt gebruik voor petroleumkachels, kookvuren, branders enz. Doordat het brandpunt hoger ligt dan 55° C, kunt u uw garage of zolder veilig verwarmen. Door een zuivere verbranding heeft u geen last van geurhinder bij de verbranding. Er komen amper schadelijke uitstootgassen vrij, de petroleum is zo goed als zwavelvrij.

 

Bestelling aanvragen