Over ons

Bruno Mazout is de laatste toevoeging aan het uitgebreide dienstenpakket van Group Bruno. Net zoals onze andere diensten staan wij ook met Bruno Mazout garant voor een kwaliteitsvol product.

 

Hoe kunnen wij deze kwaliteit garanderen?

Hiervoor werken wij samen met het wereldmerk Esso. Bruno Mazout is officiële merkverdeler van de kwaliteitsvolle mazout van Esso in Limburg. Naast deze mazout van kwaliteit, zorgen wij ook voor een snelle en professionele levering van het product. De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats.

 

Waarom zou u voor mazout kiezen?

  Veilige en betrouwbare brandstof
  Makkelijk op te slaan in grote hoeveelheden
✓  Een zuinige en tegenwoordig ook milieuvriendelijke brandstof

 

Group Bruno

Bruno Mazout maakt deel uit van Group Bruno, een familiebedrijf dat het principe 'one-stop-shop' hoog in het vaandel draagt.

Het begon allemaal op 28 april 1988 toen Giuliano en Angelo Bruno een tankstation opstartten op de Hasseltweg te Genk. De andere broers en zus hadden dezelfde ambitie en al vlug was de naam Bruno een gevestigde waarde in de bedrijfswereld. Ondertussen is er een groot netwerk van bemande service stations verspreid over heel Belgisch Limburg.

Verder bouwend op het succes van Bruno Service Stations hebben we ook andere activiteiten ontwikkeld en geoptimaliseerd, zoals Bruno Foodcorner, Bruno Carwash, Bruno Car Rental en Bruno Safe Parking. Al deze activiteiten worden centraal gecoördineerd door Group Bruno vanuit het hoofdkantoor te Genk.

Sinds 2006 worden alle Bruno vestigingen zelfstandig uitgebaat door franchisenemers. De concepten beheren en onderhouden is nu een van de taken van de grondleggers van Group Bruno.